Charity Cup 2017

De Nistel ontvangt cheque van Charity Cup 2017!

Begin jaren ’90 werd Nistelrode verrijkt met een prachtige golfbaan. In 1993 werd in samenwerking met de initiatiefnemers van deze golfbaan Stichting Charity Cup opgericht. Doel was een fonds te vormen voor de financiële ondersteuning van culturele en charitatieve initiatieven in de Nistelrodese gemeenschap.
Voor de vorming van dit fonds organiseert de Stichting jaarlijks in september een golfwedstrijd op golfbaan The Duke. De goede samenwerking tussen beide partijen heeft ertoe geleid dat de Stichting gelieerd is aan The Duke.

Dit jaar bestaat de Charity Cup reeds 25 jaar, wat gevierd zou worden met een jubileum editie. Het oude bestuur van de Charity Cup kreeg de opdracht om namens de Stichting op zoek te gaan naar een lokaal ‘jubileum doel’.

Wij als Nistel zijnde zijn zeer vereerd te mogen vertellen dat wij dit jaar het jubileum doel zijn! Met het bijzonder mooie bedrag van 2500,- euro kunnen wij een gedeelte van onze natuurlijke speeltuin realiseren, waarmee ook het maatschappelijk doel van De Nistel weer een enorme boost krijgt!

Donderdag 14 september jl. zijn wij te gast geweest bij het jaarlijkse Charity Cup- diner bij The Duke, waar wij genoten hebben van een bijzondere en culinaire avond, en waar wij tevens de cheque in ontvangst mochten nemen!

Momenteel wordt er al hard gewerkt aan het realiseren van de natuurlijke speeltuin, en in het bijzonder aan de unieke te realiseren boomhut!
Kom gerust eens een kijkje nemen op De Nistel, om alle vorderingen van dichtbij te volgen!