Initiatiefnemers De Nistel

Initiatiefnemers De Nistel: Wie zijn wij?

Sinds begin 2003 zijn wij, Paul en Kim Rademaker, woonachtig in de woning op terrein De Nistel. Hier wonen wij al ruim 12 jaar met heel veel plezier. We hebben er ook al veel meegemaakt: zo kregen we er samen 2 kinderen (dochters Lieve van 7 jaar en Meis van 5 jaar oud) en zijn we er in 2010 getrouwd.

Terrein De Nistel hebben wij 12 jaar geleden al snel in onze armen gesloten, en ons huis voelt als een warm en knus ‘thuis’. Wij genieten iedere dag nog volop, en beschouwen het als een voorrecht om hier te wonen. Onze kinderen groeien op in rust, ruimte en natuur.

In de afgelopen 12 jaar hebben wij al vaak onze wens naar elkaar toe uitgesproken: om ‘ooit’ samen een onderneming te starten als zelfstandig zorgondernemers, en dan natuurlijk het allerliefst op ‘ons’ terrein De Nistel.

Graag zouden we een onderneming starten met de facetten zorg, natuur, ontspanning, kleinschalige horeca, tuin, dier, beleving en recreatie erin verwerkt. 1001 goede en minder goede ideeën zijn de revue gepasseerd.

Dromen werd denken, denken werd plannen en plannen werd uitvoeren! Sinds 1 november 2013 jl. zijn wij in bedrijf, en met man en macht werken wij aan de uitvoering van onze plannen.

Om onze eigen wensen en kwaliteiten te versterken en te vergroten, hadden wij beiden dezelfde persoon in gedachten die over de juiste kwaliteiten en eigenschappen beschikt en daarnaast voldoende lef zou hebben om mee in dit avontuur te stappen: onze goede vriend en collega Paul Eijkelkamp. Paul E. was eveneens reeds vele jaren werkzaam binnen de zorg. Daarnaast komt hij uit een ondernemersfamilie.

Een van Paul’s kwaliteiten is het goed overdenken van situaties. Dit maakte dat hij niet impulsief ‘ja’ zei, maar hier eerst weloverwogen over nagedacht heeft en uiteindelijk zeer enthousiast instapte in april 2014. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer blij met zijn keuze!

Met zijn drieën delen wij dezelfde passie: het werken met, het klaarstaan voor en het plezieren van mensen. We hebben een ‘no-nonsense’ werkhouding die uit zowel humor, relativeringsvermogen en creativiteit als wel uit hard willen werken bestaat. Want dat is volgens ons waar dromen realiseren onder andere over gaat: heel hard werken.

Maar goh wat is het leuk op De Nistel! En dat maakt het alles dubbel en dwars waard!

Paul en Kim Rademaker

Paul-Rademaker_MG_4224_2400_1600Paul-Eijkelkamp

 

 

7 antwoorden

Reacties zijn gesloten.