Even voorstellen: Judith

Even voorstellen: medewerkster en powervrouw Judith

Begin 2015 werd ons ‘mannenteam’ dan eindelijk versterkt met een leuke dame: Judith!

Voordat Judith startte op De Nistel, bestond het medewerkersteam enkel uit stoere tuinmannen en technische binnen- werkers. Met de komst van Judith hebben Paul, Paul en ik ons het hoofd gebroken over welke werkzaamheden geschikt zouden zijn voor haar. Dat Judith van horecawerk houdt dat wisten we; verder zochten wij het werk vooral in de lichte, creatieve werkzaamheden waarbij ze niet te moe of te vies zou worden.

Dit denkwerk vooraf bleek totaal overbodig! Judith bleek vanaf de eerste dag een dame die van aanpakken weet! Met haar aanstekelijke enthousiasme en motivatie pakt zij elke klus aan. Of het nu om horecawerk gaat, om inkopen doen, om hout stapelen en rijden met volle kruiwagens of om industrieel werk: Judith werkt hard en toegewijd.

Momenteel oefent Judith veel in het Koffiehuis, want naast tuinvrouw en licht industrieel werkster wordt zij gastvrouw en serveerster! Dit is waar haar passie ligt: mensen ontvangen en te woord staan, zorgen dat men niets tekort komt en de gasten een heel welkom gevoel geven. En dat is dan weer waar het binnen De Nistel om gaat!

Naast al het harde werk heeft Judith nog een andere, zachtere kant: de lieve zorgzame collega, die een luisterend oor biedt en oog heeft voor emoties en details. Ze is dan ook zeer geliefd bij haar collega’s. En ook bij ons trouwens.

Kortom een geweldige aanwinst voor De Nistel! Wat een powervrouw!

_MG_4407_1200_1800 IMG_2482

 

25 antwoorden

Reacties zijn gesloten.